25 жовтня 2023 року в коледжі відбувся круглий стіл на тему: «Управління персоналом в умовах воєнного стану». В якому прийняли участь студенти 3 та 4 курсу спеціальності 073 «Менеджмент» під керівництвом викладача Сірої Інни Василівни та директором по персоналу Київського «БКК» Тетяною Миколаївною Шолойко. Представник підприємства розповіла про організаційну структуру підприємства та особливості управління персоналом кондитерської фабрики під час воєнного стану. Висвітила питання щодо організаційних змін, які відбулися у виробничій діяльності під час впровадження системи Кайдзен та отриманих результатів від застосування інструментів ощадливого виробництва. Ознайомила студентів про матеріальні та нематеріальні методи мотивації працівників БКК. Для студентів гостя провела кулінарний майстер-клас по прикрашанню еклерів. Висловлюємо щиру вдячність Тетяні Миколаївні за цікаву та корисну інформацію, практичні приклади з досвіду управління та організації діяльності підприємства, а також за солодкі гостинці від кондитерської фабрики БКК.